Spørgsmål og svar

Vi har samlet en række af de mest almindelige spørgsmål, vi får fra vores kunder. 

Ja, for vi er en privat klinik, så du skal ikke bruge henvisning fra lægen for at få behandling hos os. Vi tager imod bevillinger fra sundhedsforsikringsselskaberne. Sygeforsikringen 'danmark' giver samme beløb i tilskud til fysioterapi hos os, som de giver til de fysioterapiklinikker, der kræver henvisning fra egen læge.

Senest 24 timer, før din behandling, så en anden kan nå at få din tid. Du kan melde afbud pr. mail eller telefon. Hvis ikke vi besvarer dit opkald, bedes du lægge en besked på telefonsvareren. Ved for sent afbud, ser vi os nødsaget til at opkræve et gebyr.

Ja, som udgangspunkt. Størrelsen på det bevilgede beløb afhænger af det pågældende forsikringsselskab - og beløbet vil stå i de tilsendte papirer.

Ja, du skal selv fortælle, at du er medlem af Sygeforsikring 'danmark'. Vi skal nok sørge for at indberette din behandling til 'danmark'.

Antallet af behandlinger hos fysioterapeuten afhænger af dine skader og gener, og hvor længe du har gået med dem. Dog ser vi gerne, at du mærker en betydelig fremgang efter 3-5 behandlinger.

Vi behandler alt lige fra akutte skader til kroniske og alderdomsbetingede gener og smerter. Vi har derudover speciale i håndbold- og fodboldskader.

Vi kombinerer ofte flere typer behandlinger for størst mulig - og hurtig - effekt, men du betaler samme pris hver gang. Første behandling: 750,- kr. Efterfølgende behandling: 550,- kr.


Ring til os i dag

Kontakt os og hør om hvordan vi kan hjælpe dig med dine smerter. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Book tid

Vi skræddersyr altid den optimale behandlingskombination til dig

Vores åbningstider

Mandag: 7:00 - 18:30

Tirsdag: 7:00 - 15:00

Onsdag: 7:00 - 18:00

Torsdag: 7:00 - 15:00

Fredag: 7:00 - 14:00

 

WittCare Smerte- & Sportsklinik

Gødstrupvej 60
DK-7400 Herning