Spørgsmål og svar

Vi har samlet en række af de mest almindelige spørgsmål, som vi tit får hos WittCare Smerte- & Sportsklinik.

Ja, det kan du. Du betaler bare fuldt honorar for en behandling, og får ikke noget i tilskud fra den offentlige sygesikring. Sygesikringen Danmark giver det samme beløb i tilskud til fysioterapi om du har henvisning eller ej.

Ja, fortæl os at du er medlem af Danmark, så vi kan registrere det i vores system. Når du afregner med os får Danmark automatisk besked om at du har betalt.

Hvis du gerne vil se ledige tider, kan det ske at du flere gange må indtaste de tegn du ser i feltet. Vær tålmodig og prøv igen. Er det første gang du skal online booke skal du oprette en ny bruger. Udfyld alle login oplysninger og slut af med at indtaste den 4 cifrede kode i bunden. Har du glemt din kode kan systemet sende dig en ny kode.

Ja, når du indlæser det gule sundhedskort i vores kortlæser, så kan vi se at du er kommet. Det tæller også som en elektronisk underskrift, og er vi i tvivl om du har været hos os, så kan vi tydeligt få det bekræftet i vores system når kortet er indlæst korrekt.

Har du fået en henvisning til fysioterapi af din læge skal den bruges indenfor 2 måneder! Du skal kontakte din læge igen, og bede om at få lagt en ny henvisning ud på henvisningshotellet.

Nej i den nuværende situation med COVID-19 skal pårørende kun hente og bringe, og må kun opholde sig kortvarigt i klinikken. Dette gælder dog ikke hvis man følger børn. Men er der behov for at tale med fysioterapeuten, der behandler dit familiemedlem, så må du selvfølgelig gerne gå med ind i et lukket behandlingsrum, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål.


Ring til os i dag

Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig, med at komme ovenpå igen.

Booking

Har du været til konsultation og er startet i et forløb, kan du gå direkte til at booke behandlinger her.

Vores åbningstider

Mandag - fredag 7:00 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

WittCare Smerte- & Sportsklinik

Gødstrupvej 60
DK-7400 Herning