Er din krop i balance?

Arbejder din krop med dig – eller mod dig? Hvordan står det til inden i dig? Fungerer dine vitale organer optimalt, eller er de tynget af sundhedsskadeligt fedt omkring sig? Fungerer cellemembranerne, som de skal? Måske døjer du med væske i kroppen uden at være klar over det. Får du de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for?

360° kropsanalyse

Ernæring, motion og livsstil er faktorer, som har afgørende indflydelse på din krops­sammen­sætning. Hos WittCare smerte- og sportsklinik kan vi ”tage temperaturen” på din krop og informere dig om din krops­sammensætning.

Med denne viden kan vi sammensætte en optimal behandlings– og trænings­plan samt give dig en god kostvejledning.

 

InBody770

Hos WittCare smerte- og sportsklinik har vi nemlig markedets bedste kropsanalysemaskine, ”InBody 770”, som kan afsløre din krops fordeling af muskelmasse og kropsfedt, væske­balance, fedtniveau mellem organerne og meget mere.

Vores sundhedskonsulent gennemgår og forklarer dine tal for dig. Når du har fået foretaget din første krops­sammensætnings­analyse, har vi en base at arbejde ud fra.

… med udgangspunkt i DIG

Vores sundhedskonsulent er professions­bachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling. Hun vil gennemgå dine ernærings- og trænings­forhold sammen med dig – og give dig konkrete råd og vejledning til ændring af dine vaner for at opnå en mere sundhedsfremmende hverdag og sundhedsforebyggende indsats.

Du er i centrum, og alle anbefalinger sker i samråd med dig – med stor forståelse for dagligdagens udfordringer.

Vi finder en løsning, der passer til dig og dit liv!