Personlig EMS-træning

En innovativ og moderne træningsform tilpasset dine behov

Når du ønsker at komme i form, opbygge dine muskler, genoptræne en skade, styrke dit væv og aktivere stofskiftet er EMS træning den optimale træningsform. Effektivt, men samtidig skånsomt. Med høj intensitet i korte træningspas aktiveres de dybere muskellag uden at belaste leddene. Derfor er 20 minutter om ugen nok.

 

Ved første personlige EMS-træning er der afsat ekstra tid, så vi får tilpasset forløbet efter dine indikationer. Kontra-indikationer kan blandt andet være nyligt udførte operationer, graviditet eller elektroniske implantater. Er du i tvivl om, du kan træne EMS-træning, er du velkommen til rette henvendelse til os.

Hvordan virker Personlig EMS-træning

EMS står for ’elektronisk muskelstimulation’ og bygger på centralnervesystemets eget naturlige princip. Træningen bygger på, at der sendes regelmæssige små elektriske impulser til nerverne, hvilket får musklerne til at gøre det, du vil have dem til. Den specialdesignede dragt forstærker nervebanens strømimpulser, hvorved flere muskelgrupper aktiveres i forskellig grad, alt efter, hvilken træning og effekt, du ønsker.

Personlig EMS-træning er både til dig, der ønsker at styrke kroppen og til dig, der døjer med en eller flere skader. Træningen er hurtig og effektiv! 20 minutter om ugen er nok. Der kan være flere personer på et hold, og under hele sessionen fokuserer EMS-træneren på dig og din situation og sørger for, at du udfører øvelserne optimalt samt får maksimalt udbytte af træningen.

 

Om behandlingen

Træningstøj:

Vi udlåner træningsundertøj til prøvetimen. Det er påkrævet at købe eget træningsundertøj til de efterfølgende træninger. Engangspris: kr. 300,-

InBody måling:

Du har mulighed for at tilkøbe en InBody måling ved opstart samt hver 10. gang i forbindelse med din træning til kr. 150,- pr. gang (normalpris 299,-). 

Træn alene:

Man kan træne op til 4 personer sammen. Ønsker du at træne alene sammen med din personlige EMS-træner, betales en merpris for både enkelt time samt klippekort.

EMS event

Hiv mødregruppen, madklubben, gutterne eller naboerne ud til en svedig EMS-oplevelse i WittStudio. Hvis du samler 3 træningsvenner, sørger vi for at give jer alle 4 sved på panden og pulsen op i 20 sjove og effektive minutter! 

I får det til kun kr. 600,- for hele herligheden!

Priser

 • EMS-prøvetræning: kr. 200,- 
 • Enkelt træning: kr. 300,- (Holdet er åbent for andre deltagere)
 • Solotræning: kr. 400,- (Du træner altid alene med din træner)
 • 10-turskort: kr. 2.500,- (Gældende 1 år fra købsdato)
 • 10-turskort Solotræning: kr. 3.500,- (Gældende 1 år fra købsdato)
 • Makkertræning: kr. 270,- (Træn altid med en makker og spar 10%)
 • Makkertræning 10-turskort: kr. 2.250,- 

Makkertræning er altid med en træningsmakker, så er din makker forhindret i at deltage, skal du finde en stand-in eller aflyse træningen min. 24 timer forinden.

Alle priser er pr. prs.

 

 

Bemærk:

 • Der tilbydes vand, kaffe/te både før og efter træning.
 • Afbud skal ske senest  24 timer før den bookede tid.
 • Ved manglende afmelding eller udeblivelse opkræves gebyr eller 1 x træning fratrækkes klippekortet.
 • Mød op minimum 10 minutter, før din session starter, så du kan forberede dig, drikke lidt vand og klæde om. Mød gerne op omklædt i EMS træningstøjet.
 • Ovennævnte priser er pr. prs. 
 • Vi henviser i øvrigt til vores gældende betingelser, der ligger på wittcare.com