ED-behandling

Rejsningsproblemer? Vi hjælper dig - helt uden medicin

Erektil dysfunktion (ED) – også kaldet impotens – dækker over problemer med at opnå eller vedligeholde rejsningen (erektionen) af penis i forbindelse med seksuel aktivitet. Mange er dog ikke klar over, er at det er et udbredt problem, som ca. halvdelen af alle mænd i løbet af livet lider af i større eller mindre grad. Vi tilbyder nu en effektiv behandling af ED med Fokuseret Chokbølgeterapi kombineret med Magnetolith. ED-behandlingen kan hjælpe dig med at få din livskvalitet og dit sexliv tilbage. Vi behandler årsagen til dit problem, i modsætning til medicinsk behandling. Smertefrit og uden bivirkninger.

Som led i ED-behandlingen, skal du have en indledende konsultation for at tilpasse det korrekte forløb til dine indikationer.

Hvordan virker ED-behandlingen

Helt præcist foregår behandlingen ved, at der behandles med Fokuseret Chokbølgeterapi på penis og i mellemkødet for at øge blodgennemstrømningen til penis og svulmelegemerne. Efterfølgende gives Magnetolithterapi på området over penis for at stimulere cellerne i dette område til at skabe et optimalt miljø.

Som udgangspunkt anbefaler vi et forløb med 5 behandlinger fordelt med ca. 2 behandlinger om ugen. Derefter tager vi en status på situationen. Nogen har behov for op til 10 behandlinger. Effekten af behandlingen kan i nogle tilfælde holde op til 1,5 år, men du anbefales at komme til årlig behandling for at vedligeholde effekten. Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger.

Indikationer til behandling

Der kan være flere årsager til at erektil dysfunktion (ED) opstår. De hyppigste årsager er aldersforandringer og deraf afstedkomne kredsløbsproblematikker – fx diabetes, åreforkalkning eller forhøjet blodtryk. Vi anbefaler et sundhedstjek hos egen læge inden opstart. Yderligere kan en dårlig livsstil med manglende fysisk aktivitet, forkert kost og rygning være årsag til rejsningsproblemer.

Fordele ved ED-behandling

Den effektive behandlingsmetode med Fokuseret Chokbølgeterapi kombineret med Magnetolithterapi er - modsat medicinsk behandling - med til at styrke og forbedre kredsløbet til penis og dermed fjerne årsagen og ikke blot behandle symptomet.

 

Priser

  • Behandlingsforløb på 5 behandlinger inkl. konsultation 3.750 kr.
  • Efterfølgende behandling 850 kr.