ED-behandling

Rejsningsproblemer? Vi hjælper dig - helt uden medicin

Erektil dysfunktion (ED) – også kaldet impotens – dækker over problemer med at opnå eller vedligeholde rejsningen (erektionen) af penis i forbindelse med seksuel aktivitet. Mange dog ikke er klar over, er at det er et udbredt problem, som ca. halvdelen af alle mænd i løbet af livet lider af i større eller mindre grad. Vi tilbyder nu en effektiv behandling af ED med Fokuseret chokbølgeterapi kombineret med Magnetolith og Vakuumterapi. ED-behandlingen kan hjælpe dig med at få din livskvalitet og dit sexliv tilbage. Vi behandler årsagen til dit problem, i modsætning til medicinsk behandling. Smertefri og uden bivirkninger.

Som led i ED-behandlingen, skal du have en indledende konsultation for at tilpasse det korrekte forløb til dine indikationer.

Hvordan virker ED-behandlingen

Som de eneste i Norden tilbyder vi ED-behandlingen som en unik og effektiv tretrinsbehandling, hvor vi kombinerer Fokuseret chokbølgeterapi med både Magnetolith og Vakuumterapi. Vi oplever en meget stor succesrate på vores ED-behandlinger.

Mere præcist foregår behandlingen ved, at der behandles med Fokuseret chokbølge på penis og i mellemkødet for at øge blodgennemstrømningen til penis og ved svulmelegemerne. Efterfølgende gives Magnetolith-terapi på området over penis for at stimulere cellerne i dette område til at skabe et optimalt miljø. Vi afslutter med Vakuumterapi, som styrker og forbedrer hele kredsløbet og dermed også området omkring bækken og underliv.

Til en start anbefaler vi 5 behandlinger med ca. 2 behandlinger om ugen. Ses der forbedring efter de 5 behandlinger, fortsættes med et forløb på yderligere 5-7 behandlinger, så du samlet opnår 10-12 behandlinger. Effekten af behandlingen kan i nogle tilfælde holde op til 1,5 år, men vi anbefaler at komme til årlig behandling for at vedligeholde effekten. Som udgangspunkt er behandlingen smertefri og uden bivirkninger.

Indikationer til behandling

Der kan være flere årsager til at erektil dysfunktion (ED) opstår. De hyppigste årsager er aldersforandringer og deraf afstedkomne kredsløbsproblematikker – fx diabetes, åreforkalkning eller forhøjet blodtryk. Vi anbefaler et sundhedstjek hos egen læge inden opstart. Yderligere kan en dårlig livsstil med manglende fysisk aktivitet, forkert kost og rygning være årsag til rejsningsproblemer.

Fordele ved ED-behandling

Den effektive behandlingsmetode med fokuseret chokbølgeterapi, Magnetolith og Vakuumterapi er, modsat medicinsk behandling, med til at styrke og forbedre kredsløbet til penis og dermed fjerne årsagen og ikke blot behandle symptomet.

 

Priser

  • Konsultation (1 time – inkl. behandling (tretrinsmodellen): kr. 699,-
  • Efterfølgende behandling (tretrinsmodellen): kr. 499,-
  • Behandlingsforløb på 5 gange (tretrinsmodellen inkl. 1. konsultation): kr. 2.500,-
  • Ekstra pakke med 7 behandlinger: kr. 2.500,-