ED-behandling

Erektil dysfunktion (ED) – også kaldet impotens – dækker over problemer med at opnå eller vedligeholde rejsningen (erektionen) af penis i forbindelse med seksuel aktivitet. Hvilket mange dog ikke er klar over, er at det er et udbredt problem, som ca. halvdelen af alle mænd i løbet af livet lider af i større eller mindre grad. Vi tilbyder nu en effektiv behandling af ED med fokuseret chokbølgeterapi. ED-behandlingen kan hjælpe dig med at få din livskvalitet og dit sexliv tilbage. Vi behandler årsagen til dit problem, i modsætning til medicinsk behandling. Smertefri og uden bivirkninger.

For at kunne bestille tid til ED-behandling, skal du have en indledende konsultation for at tilpasse det korrekte forløb til dine indikationer.

Hvordan virker fokuseret chokbølgeterapi på ED

Chokbølger er intens energi, der bevæger sig hurtigere end lyd og afsætter dermed stor energi i vævet. Der foregår derfor et kontrolleret mekanisk ”angreb” på cellerne. Det medfører en øget og fornyet blodgennemstrømning til penis og ved svulmelegemerne og kan være med til at fjerne eventuelle forkalkninger samt danne nye blodkar fra de eksisterende, for at øge blodstrømmen i og omkring penis.

Der bliver behandlet med chokbølge på penis og i mellemkødet, for at øge blodgennemstrømningen til penis og ved svulmelegemerne.

Indledningsvis behandles manden med 5-10 behandlinger, med ca. 2 behandlinger om ugen. Behandlingen er som udgangspunkt smertefri, og der er ingen bivirkninger.

Indikationer til behandling

Der kan være flere årsagen til at erektil dysfunktion (ED) opstår. De hyppigste årsager er aldersforandringer og deraf nogle afstedkommende kredsløbsproblematikker – fx diabetes, åreforkalkning eller forhøjet blodtryk. Vi anbefaler her et sundhedstjek hos egen læge inden opstart. Yderligere kan en dårlig livsstil med manglende fysisk aktivitet, forkert kost og rygning være årsag til rejsningsproblemer.

Fordele ved ED-behandling

Chokbølgebehandlingen er, modsat medicinsk behandling, med til at fjerne årsagen og ikke blot symptombilledet. Behandlingen kan i nogle tilfælde vare op til 1,5 år, men vi anbefaler at komme til årlig behandling for at holde effekten ved lige.

Bemærk: Vi inkluderer vakuumterapi ved alle behandlinger, da det er et rigtig godt supplement.

 

Priser

  • 1. konsultation (1 time – inkl. behandling + vakuumterapi): kr. 699,-
  • Efterfølgende behandling (inkl. vakuumterapi): kr. 499,-
  • Behandlingsforløb på 5 gange (inkl. 5 vakuumterapi): kr. 2500,-